Kişisel Blog İçin Kullanılabilecek Mükemmel Blogger Temaları

yazar:

kategori:

Merhaba arkadaşlar, sizlere blogger altyapılı siteleriniz de kullanabileceğiniz özgün, şık tasarımı ve seo altyapını olabildiğince destekleyen blogger temalarından bahsetmek istiyorum. Temaların hepsi arama motoru optimizasyonlarına uygun bir şekilde geliştirilmiştir. Bu blogger temalarının ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunmaktadır. Sizler için seçtiğim temalar ücretiz indirelebilen blogger temalarıdır. Yazının sonunda sizlere bir notta vermekteyim.

1 – NEKO BLOGGER TEMASI

Basit bir arayüz ve bu basitliğe tam uyan bir slider(manşet) bulunmaktadır. Seo altyapısını destekleyen ve güncellemelere açık olan Neko Blogger teması kişisel tema kullanımlarda adete bir editör ve dergi yazarı gibi blogunuza güzel bir anlam yükleyecek.

2 – NEWSPLUS BLOGGER TEMASI

Sadecelik ile modern blogger tema yapısını birleştiren bir tema olan Newsplus kişisel temalar için çok uygundur. Bu temanın adına pek fazla takılmayın haberden ziyade kişisel bloglar için uygun içerikler için birden fazla bileşen ve sayfa yapısı barındıran şık, modern ve seo altyapısını benimsemiz responsive blogger temasıdır.

3 – Folio Blogger Teması

Folio teması diğer kişisel blogger temalarından ayıran en büyük özellik bir CV yapısını benimsemiş olmasıdır. Bu tema sizlere birden fazla bileşen ile mükemme bir porfolyo oluşturmanıza imkan sağlar. Aynı zamanda Folio teması responsivedir. Seo altyapısı ve güncellenebilirliği için Kişisel CV teması diyebiliriz.

4- Catarina Blogger TEMASI

Eski yapıyla yeni yapıyı bir araya getiren tam kişisel mod blogları için kullanabilecek bir blogger temasıdır. Estetik görünüşü ve sade yapıysıyla moda veya kişisel niche alanlarla ilgilenlenler için tam aranılan blogger altyapılı bir temadır. Sadeliğin efendisi olan catarina blogger teması responsive yani duyarlı bir temadır.

5- Onejob Blogger Teması

Aynı folio teması gibi kendi portfolyonuzu oluşturabileceğiniz. Kendinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabileceğiniz kişisel blogger temasıdır.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir