March Of Empires Hesap ve Kaynak Satışı Nasıl Yapılır ?

yazar:

kategori:

March Of Empires Hesap ve Kaynak Nasıl Satılır ?

Merhaba arkadaşlar güncel olarak march of empires hesap ve kaynak nasıl satılır bundan oyuncu içi alışverişten bahsedeceğim. Önceklikle bunlardan sıralı bahsedeceğim ;

1- March Of Empires Hesap Nasıl Satılır.
2- March Of Empires Kaynak Nasıl Satılır.

 MARCH OF EMPİRES HESAP NASIL SATILIR ?

Burada 2 yöntem kullanılır ;

1 – Devredilecek/Satılacak Marh of empires oyununun gmail hesabıyla karşı tarafa devredilmesi ;

Bu en kolay yöntemdedir. Genellikle bunu önermekteyim çünkü 2. yöntemde hatalar ve hesap devredememe gibi sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Burada asıl önerdiğim şey satma ihtimalınız olan oyunlara başlarken sıfırdan bir gmail açarak başlamanızdır. Oyuna başlarken rastgele bir gmail alarak oyunu o gmail hesabına bağlayın ve satarken gmail adresini verin. Sorunsuz ve en kolay yöntemdir.

2 – Oyun İçi Eski Hesap Ve Yeni Hesap Yöntemi ;

Açıkçası ben bunu daha önce kullanmadım çünkü satma potansiyeli olan mobil oyunlarda her zaman sıfır bir gmail ile başlarım ve kafam rahat olur. Lakin bunu yapabilmek için yeni cihazın yanınızda olması veya team viewer gibi programlar kullanarak satılacak cihaza ulaşmanız gerekmektedir. 1. yönteme göre uğraştırıcıdır ama geçerli bir satış yöntemidir. Bu yöntemin kullanılmasının asıl nedeni oyunun bağlı olduğu gmail hesabının aktif olarak kullanılmasıdır.

MARCH OF EMPİRES KAYNAK NASIL SATILIR ?

Arkadaşlar bu yöntem ile hatırı sayılır para kazanan insanlar bulunmaktadır. Satış yapabilmek için öncelikle aktif bir oyuncunun olduğu krallıkta oynamanız gerekmektedir. Kaynak satmak için kaynak toplamada ileri olan bir oyun oluşturmanız gerekmektedir. Misal march of empires için konuşursak  şampiyon yetenekleri ve şampiyon itemlerinin toplama hızı, toplama yükü gibi geliştirilmesi gerekmektedir. Tüm bunların yanında şampiyon itemlerininde aynı şekilde kullanılması gerekmektedir. Yani biz march of empires saldırı oyunu değil toplayıcı bir oyun oluşturmamız gerekmektedir. Bunun için de bir den fazla hesap kullanabilirsiniz.

Örnek 1 : Hızlı yükseliş ile aktif bir ittifaka katılarak güvenli toplama işlemiyle ilerleyebilir ve kaynak satabilirsiniz.
Örnek 2 : Aktif saldırı oyunu kurarak oyunda hatrı sayılır oyuncu olarak en iyi ittifakta yer alıp diğer oyunlarınızı da o ittifaka veya ittifakın alt ittifaklarına sokarak aktif toplama yapabilir ve kaynak satabilirsiniz.

March Of Empireste Hangi Kaynaklar Satılır ?

Oyunun orta ve ileri seviyelerinde kaynak alış verişi sıkılaşmaktadır çünkü 1 etkinlik veya 1 savaş için onlarca kaynak ve asker harcanmaktadır. Oyunda başlıca satılan kaynak DEMİR ve ODUNDUR. Bu kaynaklar sürekli ticarete açıktır. Hatta oyunun ileri seviyelerinde sağlam oyuncular ile çevreniz varsa EKMEK satışı da yapabilirsiniz çünkü oyunda 500 Milyon + kudrete sahip oyuncular olacaktır.. Kısaca 100 M + oyuncuların asker için ekmek giderin çok fazladır. Neredeyse saatte milyonlarca ekmek ihtiyacı duymaktadır. Lakin bu oyuncular çok alışveriş yapmaz ama yaptığında çok fazla kaynak almaktadırlar.

Genellikle sohbet alanında ” Kaynak Satışı Yapılır ” gibi yazılar yazmak mantıksızdır. Sonu oyundan ceza alıp banlamaya kadar gider. Genellikle ittifakta böyle bir şey yaparsanız sorun olmaz.  Bir de farklı bir oyundan globel chat kısmında ” Kaynak Satılır ” diye duyuru yaparak


Yorumlar

“March Of Empires Hesap ve Kaynak Satışı Nasıl Yapılır ?” için 5 yanıt

  1. Merhaba,
    Bilgisayardan ikinci bir hesap açabilir miyim?

  2. Adsız avatarı
    Adsız

    Evet açabilirsiniz.

  3. hotmail'e bağlı bir hesabım var devretmek istedim ama bağlı olan mail hesabım vazgeçemeyeceğim bir hesabım oyuna başlarken böyle bir şeyin gerekebileceği aklımıza gelmemişti. aynı hesabı daha sonra bir arkadaşımın yardımı ile play game ile telefonda oynayabilmek için gmail hesabı açmıştık yani hem windows ortamında hemde android telefonda oynayabiliyordum..hesabı almak isteyen ise sadece pc de oynayabileceğini söyleyince hotmaili vermek ile verememek arasında kaldım ne yapabilir bir tavsiyeniz var mı ? Teşekkürler

  4. Günümüzde oyunlarda belirli bir popülariteyi yakaladıklarında aynı zamanda kazanç kapısı olabilir. Özellikle online oyun oynuyorsanız oynayacağınız oyun için sıfırdan bir mail açmak çok mantıklı. Hotmail veya başka bir giriş metodunu vermek tamamen size kalmış. İçerisinde bağlı olan hesapların ve bilgilerin önemsiz olduğunu düşünüyorsanız verebilirsiniz.

  5. Arkadaşta zamanında yardımcı olmuş. Teşekkürler. Günümüzde bilgisayar ortamında istediğiniz oyundan istediğiniz kadar açabilme şansınız bulunmakta bunun için çok fazla araçlar mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir